Villa Ekdal

Oleskelu- ja leikkialueet ulkona

Laajalla nurmikentällä ja puutarha-alueella on lasten turvallinen leikkiä ja pelata. Ulkopelien valikoimassa ovat sulkapallo, kroketti, mölkky ja tikkataulu. Käytössäsi on myös pari polkupyörää. Pihalla on useita suojaisia ja viihtyisiä oleskelupaikkoja, sekä leikkimökki ja hiekkalaatikko. Kaasugrilli pöytäryhmineen käytössä kesän kulinaarisia nautintoja varten.

Ranta-alue ja kalastus

Muutaman käyttäjän kanssa yhteinen ranta on turvallisesti 200 metrin päässä. Uima- ja venelaituri, pieni hiekkaranta ja soutuvene ovat käytettävissä. Myös onget ja virvelit ovat valmiina, huomioi kalastusluvat. Rannalta löytyy myös lentopalloverkko ison nurmialueen keskeltä. Oman kalastusveneen lasku onnistuu rannasta tai sieltä voit lähteä kalastusoppaan luotsaamalle kalaretkelle, kierrokselle saaristoon. Kalasaaliita varten löytyy perkauspaikka vesipisteineen talon pihapiiristä.

Metsän helmassa

Välittömästi talon takaa alkavat marja- ja sienimaastot. Talon päädystä kohoavilta kallioilta aukeavat huikaisevat näkymät kauas merelle. Nauti luonnon rauhasta, kauneudesta ja antimista.

Mukavat koko perheen oleskelutilat

Olohuone ja takkahuone muodostavat isommankin joukon viihtyisän rentoutumispaikan. Takan äärellä on mukava tunnelmoida. Yläkerran aulassa on toinen yhteinen oleskelutila, mistä löytyy olohuoneen TV:n lisäksi toinen TV, sekä PlayStation 3, lauta- ja korttipelejä, lukemista ym. Ison 27 m2 perhehuoneen makuutilojen yhteydessä löytyy myös oleskelutiloja.

Keittiö arkeen ja juhlaan

Keittiön iso pöytä kokoaa ympärilleen suuremmankin joukon ruokailemaan ja seurustelemaan. Keittiö on varustettu monipuolisilla kodinkoneilla ja pienlaitteilla. Astiastoa ja laseja löytyy niin arkikattaukseen, kuin juhlapöytään. Kesäaikaan grilli ja puutarharyhmä täydentävät ruokailumahdollisuuksia. Bon appétit!

Tunnelmallinen sauna ja kylpytilat

Saunan heti valmis kiuas antaa pehmeät löylyt kylpijöille ja pukutilasta pääset mukavasti vilvoittelemaan pihamaalle. Suihku- ja wc-tilat löytyvät sekä ala- että yläkerrasta.

Yksilölliset makuutilat

Käytössänne on 5 avaraa 2 hengen makuuhuonetta. Näistä yksi on isompi perhehuone, jossa parisänky ja lisävuodepaikkana levitettävä 140 cm leveä vuodesohva ja pinnasänky. Kaikista makuutiloista löytyy vaatekaapistot, työpöytää, tuoleja. lisäpeittoja- ja tyynyjä. Takkahuoneessa 1 lisävuodepaikka ja 1 siirrettävä taittovuode, jonka voi sijoittaa tarpeen mukaan. Makuupaikat yhteensä 10 hengelle + 4 lisävuodepaikkaa.

Tutustu talon pohjapiirustuksiin

Alakerta

Yläkerta

Juhla- ja kokouskäyttö

Villa Ekdal soveltuu loma-asunnon lisäksi yritysten kokouskäyttöön ja erilaisten pienryhmien koulutustilaksi sekä pienimuotoisten perhejuhlien pitopaikaksi. Keittiön iso pöytä toimii myös kokouspöytänä ja seinältä löytyy valkokangas. Kesäaikaan laaja piha-alue antaa kauniit puitteet juhlajärjestelyille. Ulkopuolisen catering-palvelun käytöllä mahdollistuvat erilaiset ruokatarjoilut sujuvasti. Kysy lisätietoja mahdollisuuksista.

Villa Ekdal syksyllä ja talvella

Talo on täysin ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu ja sähkölämmityksen lisäksi on vuolukivitakka keskeisellä paikalla tunnelman ja lämmön antajana. Takan äärellä on mukava rentoutua talvipakkasilla ja samalla voit hauduttaa ruokaa takan uunissa. Koe saariston syysmyrskyt, rauhoitu joulun viettoon tai nauti kevättalven aurinkoisista hangista ja pilkkikeleistä. Villa Ekdal on sinua ja ystäviäsi varten!